Maak je gebruik van de zwaarwerkregeling, dan vult een uitkering het gat tot je AOW en ouderdomspensioen. Denk je dat je er te veel op achteruit gaat? Dat kun je je pensioen eerder starten. Zo regel je dat je het financieel prima redt.  De uitkering loopt dan nog steeds tot je AOW. Je pensioen valt per maand wel lager uit. Er zijn nog meer mogelijkheden.

Wil je weten welke keuzes voor jou gelden? Bel je vakbondsconsulent voor een persoonlijk advies.

Meer informatie & contact

Je pensioen-/financieel adviseur of vakbondsconsulent kan je verder helpen. Ook wanneer je geen lid bent van een vakbond, kan de vakbondsconsulent je helpen. Je kunt hiervoor bijvoorbeeld contact opnemen met FNV Bouwen en Wonen of CNV Vakmensen. Voor meer vragen kan je natuurlijk ook terecht bij je werkgever.

Contactgegevens CNV Vakmensen
Hieronder de contactgegevens van de vakbondsconsulenten binnen CNV Vakmensen:
Telefoon: 030-7511007
E-mail: cnvbouwconsulenten@cnvvakmensen.nl

Contactgegevens FNV Bouwen en Wonen
Hieronder de contactgegevens van FNV Bouwen en Wonen:
Telefoon: 088-3680296
E-mail: Via deze website zijn de e-mailadressen van de vakbondsconsulenten bij jou in de buurt te vinden.