Op deze website vind je algemene informatie over de zwaarwerkregeling voor werknemers. Maar elke situatie is anders en vraagt om maatwerk. De vakbondsconsulenten zijn er om jou hierbij te helpen. Tijdens een gesprek kijken ze mee naar jouw persoonlijke situatie en verken je samen de mogelijkheden. Benieuwd wat je van zo’n gesprek kan verwachten? In onderstaande video geven vakbondsconsulenten Liesbeth van Teeffelen en Desiree van den Hout je meer informatie. Neem vrijblijvend contact op met een vakbondsconsulent, dit kan ook als je geen lid bent van de vakbond, en ontdek de mogelijkheden.

Meer informatie en contact
Meer informatie over de zwaarwerkregeling vind je op deze website. Je hr-collega, werkgever, pensioenadviseur, financieel adviseur of vakbondsconsulent kan je verder helpen. Ook wanneer je geen lid bent van een vakbond kan de vakbondsconsulent je helpen. Je kunt hiervoor bijvoorbeeld contact opnemen met FNV Bouwen en Wonen of CNV. Voor meer vragen kan je natuurlijk ook terecht bij je werkgever.

Contactgegevens CNV
Telefoon: 030-7511007
E-mail: cnvbouwconsulenten@cnv.nl

Contactgegevens FNV Bouwen en Wonen
Telefoon: 088-3680296
E-mail: Via deze website zijn de e-mailadressen van de vakbondsconsulenten bij jou in de buurt te vinden.