Doe de leeftijdcheck voor de zwaarwerkregeling Bouw & Infra

Eén van de voorwaarden om gebruik te kunnen maken van de zwaarwerkregeling is je leeftijd. Je kunt maximaal drie jaar vóór je AOW-leeftijd deelnemen aan de regeling.

Vul hier je geboortedatum in en kijk of en wanneer je, op basis van jouw leeftijd, gebruik kunt maken van de zwaarwerkregeling.

Doe de leeftijdcheck

Je komt op basis van jouw leeftijd vanaf 1 januari 2021 in aanmerking voor deelname aan de zwaarwerkregeling. Bekijk op deze website de andere voorwaarden waar je aan moet voldoen.

Je komt op basis van jouw leeftijd vanaf xx-xx-xxxx in aanmerking voor deelname aan de zwaarwerkregeling. Bekijk op deze website de andere voorwaarden waar je aan moet voldoen.

Geboren vóór 1 maart 1955: Je komt op basis van jouw leeftijd niet in aanmerking voor deelname aan de zwaarwerkregeling.

Je komt op basis van jouw leeftijd niet in aanmerking voor deelname aan de zwaarwerkregeling.

Jouw gekozen geboortedatum bestaat niet. Controleer en pas het aan.

Het is niet mogelijk om rechten te ontlenen aan de uitkomst van deze rekentool.

De uitkomst van de rekentool geeft aan vanaf welke datum je op basis van jouw leeftijd voldoet aan één van de voorwaarden voor deelname aan de zwaarwerkregeling. Deze datum is niet per definitie ook de datum waarop de uitkering ingaat. Dit hangt onder meer af van het moment waarop je de uitkering aanvraagt.

In deze tool gaan we uit van je AOW-leeftijd op basis van het Pensioenakkoord 2019. De AOW-leeftijd is vastgesteld tot en met 2026.