De zwaarwerkregeling bestaat al sinds begin 2021. Toch leven er nog voldoende vragen en zijn er soms onduidelijkheden. In deze serie nieuwsberichten leggen we je uit hoe het precies zit.

Zo kom je met ze in contact
Je hoeft geen lid te zijn van een vakbond als je vragen hebt over de zwaarwerkregeling. De vakbondsconsulent kan je sowieso helpen. Je kunt hiervoor contact opnemen met FNV Bouwen en Wonen of CNV Vakmensen.

FNV Bouwen en Wonen bereik je via telefoonnummer 088-368 02 96. Voor een e-mailadres van een vakbondsconsulent bij jou in de buurt ga je naar: www.fnv.nl/cao-sector/bouwen-wonen/hulp-en-advies/informatie-over-zwaar-werkregelingen

Wil je contact met CNV Vakmensen? Stuur dan een e-mail naar cnvbouwconsulenten@cnvvakmensen.nl of bel 030-751 10 07.

Heb je toch nog meer vragen? Dan kan je natuurlijk ook terecht bij je werkgever.